MERSİN / SİLİFKE - A.Necati Hancıoğlu İlkokulu

Mrt

‘’ TÜRKİYE'NİN İNSANLI İLK UZAY YOLCULUĞU ‘’ RESİM YARIŞMASI SİLİFKE İLÇE BİRİNCİSİ

2D sınıfı öğrencilerimizden Melike Ülkü UĞUZ okulumuzu temsilen katıldığı resim yarışmasında ilçemizde birinci olmuş ve il kategorisinde yarışmaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Öğrencimiz Melike Ülkü UĞUZ ve ailesi ile emeği geçen sınıf öğretmeni Ahmet Esat KOÇ'a, teşekkür ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü

Mrt

İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşı güzel okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden 3/B sınıfı öğrencilerimizden Nida ALŞAN 1. olarak bizleri gururlandırdı.

Öğrencimizi ve emeği geçen sınıf öğretmeni Fahri ÇUHADAR’a, okul komisyonumuz müdür yardımcımız Metin USCA, Ahmet Esat KOÇ, Fatma Gül AKKAYA ve rehber öğretmenimiz Erol ÇINAR'A teşekkür ediyor, öğrencimiz Nida ALŞAN’I ve ailesini tebrik ediyoruz.

Mrt

1-7 mart deprem haftası farkındalığı kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata bütün öğretmen, öğrenci ve personelimiz katılmıştır. Tatbikatta personel ve öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınacak tedbirler ile deprem konusunda eğitim verildi. Sonrasında okul ve dersliklerin planlı bir şekilde boşaltılarak, önceden belirlenen acil toplanma bölgelerinde toplanılması ve sürecin değerlendirilmesi yapılmıştır.

Ock

3 Ocak Mersin'in kurtuluşu dolayısıyla ilçemizde düzenlenen halat çekme yarışmalarında okulumuz

erkekler takımımız 2.

kızlar takımımız 3.

olmuştur.

öğrencilerimizi tebrik ederiz

Nis

Öğrenerek Büyüyorum Projesinde Mart ayı etkinliklerinde öğrencilerimiz bitkilerin büyüme aşamasını öğrenip, erozyon deneyini yaptılar. Hayallerindeki serayı tasarlayıp önce çizdiler sonra da sınıfta seralarını oluşturdular. Tohumları inceleyip, karbon ayak izini azaltmak için ağaç dikimi yaptılar.

Nis

İlçemizde yapılan "23 Nisan" konulu resim yarışmasında okulumuz 2/D sınıfı öğrencilerinden Emine Dila TAKAN 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına katılan öğrencilerimizden Zeynep Berra YAPALAK QBitz 1.si, Kerem ŞAHİN Küre 1.si, Ensar BAĞ Equlibrio 2.si, Tuğra YILMAZ Pentago 3.sü, Büşra YÖNET Mangala. 4.sü olmuştur. İlde yapılan yarışmada ise Zeynep Berra YAPALAK 1. olurken, Kerem ŞAHİN 3. olmuştur. Öğrencilerimizden Zeynep Berra YAPALAK Türkiye Final turuna katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Merak KOÇAK ve Aysel ÖZTÜRK öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU.

Mrt

Pandemi sebebiyle ara verdiğimiz yüzyüze eğitime bakanlığımızın talimatları doğrultusunda yeniden başladık. Anasınıfı öğrencilerimiz haftada 5 gün yüzyüze ilkokul öğrencilerimiz ise haftada 2 gün seyreltilmiş sınıf modeli ile eğitim öğretime devam etmektedir. Bu süreçte okulumuzu talimatlar, görseller, öğretmen eğitimleri ile hazır hale getirdik. Sağlıcakla eğitim öğretim yılını bitirmeyi hedefliyoruz.